Sandra -

24 december



God jul!

23 december - uppdatering

Tänkte bara uppdatera lite. Vart en liten vinst på bingo lotto. 100 kronor till lyckliga mig!

23 december - dan före doppare dan

Endast ett par timmar kvar tills klockan slår tolv och det blir den 24 december och julafton. Sitter just nu och spelar Bingo Lotto med Andreas och Emilia. Hoppas på att man vinner något. Skulle ju inte sitta helt fel med en resa nu. Var ett nummer ifrån att vinna en resa till Disenyland i Florida.

Idag har jag hjälpt mamma och pappa att laga mat. Har även varit i Tierp och handlat det sista inför julen, var och tända ljus på mormors grav också. (God jul, mormor. Du är saknad!) Sen har jag och mamma varit ute och gått med Tico också. Vart en liten promenad i alla fall. Var så himla halt så det gick inte att gå så jätte långt. Höll på att ramla omkull två gånger under promenaden.

God jul allihop. 

22 december

...förresten, Andreas har fått en ny lägenhet. Så den 2a januari smäller det!

22 december

Två dagar kvar till julafton. Alla julklappar är klara. Behövde inte bekyrma mig om vad jag skulle köpa till Cicci eftersom mamma hade vart så snäll och redan fixat det åt mig och min älskling. Tack!

Har firat jul lite i förväg hemma hos Andreas mamma och låtsaspappa idag. Fick god mat och lite julklappar. Fick ett presentkort på ikea på 1000kr av  hans mamma och låtsaspappa, presentkort på ikea av hans syster Wiktoria och en receptbok på Pasta av hans mamma och låtsaspappa. Tack för det! Det uppskattades riktigt mycket.

Imorgon är det dags för dom sista förberedelserna inför julafton. Laga all mat; köttbullar, jansson, senap, skinka, ägg.. Sen när älskling kommer hem ska vi backa pepparkakor och sen på kvällen ska vi och familjen äta julskinka och ha lite julmyse så där kvällen före! Ska bli riktigt mysigt.

Mamma, pappa, Marcus, Emilia, Andreas och morfar; tack för att ni finns. Jag älskar er! <3

21 december

Tre dagar kvar till julafton. Alla julklappar är inköpta förutom en. Vad ska man köpa till sin brors flickvän på 16 år? Någon som har ett förslag? Hmm, får ta mig en riktig funderare på det där ikväll eftersom den ska inhandlas imorgon.

Idag för ett år sedan, den 21 december 2007, landade jag och min älskade på Arlanda efter en härlig veckas semester på Lanzarote. Jag längtar tillbaka nå fruktansvärt mycket. Till värmen, till miljön, till havet, till solnedgångarna, till maten, ja till allt. Hade jag haft råd så hade jag bjudit med mig Andreas på en resa efter nyår, men tyvärr så sinar ju pengarna så här runt jul och nyår. Men det är roligare att göra familj och släkt glada med julklappar. Själv skulle jag inte behöva få något. För mig räcker det med att se andras glädje när dom öppnar sina paket. Det skulle räcka som min julklappa, deras leenden.

Just nu behöver jag lite glädje i mitt liv. Vet inte vad det är just nu, men det är för mycket tankar som flyger omkring i mitt huvud och som vägrar försvinna. Vet varken in eller ut just nu. Det enda jag vet är att jag är glad att jag har min familj och dig, hjärtat. Jag älskar er!

18 december



Tack för att du finns här för mig
Känner mig alltid så levande med dig
När du är nära känns allt så rätt
Du får mig att känna mig vacker på alla sätt
Din blick säger mer än tusen ord
Vår kärlek är större än hela vår jord
Med dig vill jag vara i alla mina dar
Ett liv i lycka och kärlek, du är så underbar!

Jag älskar dig, mitt hjärta!

kiss kiss

äntligen fredag och ikväll är det dags för julbord på odinsborg i uppsala. ska bli himla gott med julmat. undra vad det finns för mat? kommer äta mig proppmätt! kommer ha så himla svårt att bestämma vad jag ska ta för något så jag kommer ta av allting och sen kommer jag vara så mätt att jag håller på och spyr!

i helgen blir det nog rätt lugnt annars. städa och göra lite mer jul fint. lägga klart pusslet kanske? fast det lär nog iaf inte bli klart nu i helgen. men jag tänker inte ge upp, för klart ska det tametusan bli! kanske lägger upp en bild på hur långt jag kommit senare, vi får se.

xoxo

Gratis bio!

Bli medlem här och få gratis biobiljetter och present kort på bla. H&M.
Det ända du behöver göra är att samla poäng, vilket är väldigt enkelt.

thursday 4 december

4 december och bara 20 dagar kvar till julafton. Alla julklappar utom två är inhandlade. Känns skönt att ha nästan alla julklappar klara. Men vad jag ska köpa till min älskling vet jag inte.. Det är så himla svårt att veta vad man ska köpa till sin pojkvän. Speciellt när han inte önskar sig något.

Började med mitt pussel igår. Får se hur lång tid det tar innan det är klart. Mitt mål är att det ska vara klart innan lucia, får se hur bra det går. Pusslet är på 1000 bitar och föreställer ett snötäckt berg som ligger vid en sjö. Det är ett väldigt fint motiv men det är verkligen svårt att hitta rätt bitar eftersom dom flesta är i samma färg.

xoxo

081203

Tredje december och bara 21 dagar kvar till julafton. JIPPIE! Gud vad jag längtar, men låt oss hoppas att det inte blir en jul utan snö i år igen. Det blir ingen julstämning då. Visst, jag tycker inte om snö men det behöver ju inte vara snöslask och regn heller..
Jaja, idag har jag varit duktig och varit ute och gått med pappa och Tico. Blåste jätte kallt och kom snöblandat regn. Inget roligt väder alls att vara ute och gå i. Nu sitter jag och väntar på att Andreas ska komma hem så jag kan åka och hämta honom.
Klantig som jag är ramlade jag i trappan ute idag när jag var ut och hämtade posten och slog i smalbenet. Är rätt uppsvullen och blå nu. Och ont gör det! Klant-Sandra!
Förresten, på fredag blir det julbord! Gottigotti!


RSS 2.0