Sandra -

19 Augusti 2008

Idag är det tisdag och jag har inte gjort ett dugg än idag. Senare ikväll ska jag packa eftersom jag och morsan åker till Torsås torsdag morgon.. Blir en lång resa på ca 7 timmar. 7 timmar i en bil, det kan nog bli ganska drygt efter ett tag. Usch, fy och blä.

Igår var Annica, Finne, Linnea, Robin och Maria hem till mig och Andreas och hälsade på. Det var riktigt roligt! Jag tycker det är så kul att umgås med er. Får se om det blir något i helgen eller inte.

Imorgon ska Andreas till Stoffe och fylla i sin tatuering. Jag vill också dit och tatuera mig, men jag har inte råd. Kommer nog inte ha råd på väldigt länge heller. Vet inte alls hur jag ska ha pengar till Tunisien.. Och dit är det bara en månad och 5 dagar kvar nu. Och jag har inte ett öre sparat.. Får börja panta flaskor.

17 Augusti

Jag och Andreas har precis städat lägenheten. Jag har till och med satt upp gardinerna vi fick låna av Angelica i köket. Vart riktigt fint faktiskt. Så nu har jag och älskling varit tillräckligt duktig för idag. Snart kommer mamma hit och ska hälsa på. Hoppas hon har med sig toalettpapper som jag bad henne om. Vårat börjar ta slut :P

På torsdag cirka klockan 05.00 åker jag och mamma ner till Torsås för att skriva in mig på skolan där nere som jag kom in på. Ska bli så skönt att få komma igång och få göra klart allt med skolan så jag kan få mina betyg. Kommer hem på fredag kväll, sen på lördag ska hela familjen till Östhammar och fira en gammal kompis till mamma som fyller 40 år. Grattis till henne! :)

Annars då.. Ja, Elias och Vanessa var här i fredags och kollade på "Barnhemmet". Skulle vara den värsta skräckfilmen som har gjorts, men så himla läskig var den inte. Men handlingen var riktigt hemsk.. Usch! :'(

Nu börjar en ny jobbvecka för Andreas, så då blir det till att gå upp riktigt tidigt. BLÄ!

/Sandra.

1 Augusti 2008

Är dålig på att skriva i bloggen. Har dåligt med tid och lust. Fick nycklarna till lägenheten igår så hela helgen lär det bli till att flytta en massa grejer så vi får det fint i lägenheten. Behöver ju inte flytta en massa stora saker som tur är eftersom vi köpte nästan alla möbler som redan fanns i lägenheten.

Vanessa kom iaf och kikade på lägenheten idag. Var roligt att träffa henne. Inte något man gör så ofta längre.. :(

Saknar Annica, du får ta och komma hem från Rättvik snart. Vi måste ut på långpromenader!


- Jag hade det underbart i London. Tack mamma. Jag älskar dig!


Jag älskar dig, Andreas.<3

RSS 2.0