Sandra -

hyper chipmunk

Detta är humor! Eller vad säger ni?

A good friend once told me...

Dagen har spenderats inne i Uppsala. Först var vi till onkologen och där såg allt bra ut, sedan vidare till neurologen och dit ska han tillbaka på torsdag igen. Får se om han får samma diagnos som jag, ska bli spännande att se. Men det blev tyvärr ingen julklappsinhandling, det får bli på torsdag om jag följer med då. Eller förresten, köpte julklapp åt Andreas inne på Net on Net. Visst inte att dom hade öppnat inne i stan så vi tänkte att det skulle vara kul att åka dit, men ack vilken besvikelse! Inte var det speciellt billigt, och så var det bara ett enda kaos. Inte okej!

Magnus Betnér - Livets ord.

Var på Magnus Betnér i lördags i Uppsala. Det var det roligaste jag varit med om länge. Om ni inte sett honom live, så gör det! Ni blir inte besvikna. Lägger in en bild, inte världens bästa men det är ju Magnus i alla fall (fast med ett stort huvud mitt ivägen)!

hush

"Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upperlip up little lady, i told ya
Daddy's here to hold ya through the night
I know mommy's not here right now and we don't know why
We feel how we feel inside
It may seem a little crazy, pretty baby,
But i promise momma's gon' be alright"

Dagarna bara rusar iväg...

Det är skitväder ute, jag är skitless och det är verkligen skit längesen jag uppdaterade. Tänkte slänga in några bilder från när jag och tjejerna var i London. Vi hann ju faktiskt med en hel del under dagarna vi var där.

I'm back!

Kom hem igen från London igår. Har haft en toppen vecka med syster och Ida. Vi har hunnit med en hel del, bl.a. var vi på 3D bio, vilket var en riktigt häftig upplevelse. Bilder kommer senare, nu lär jag betala räkningar..

London, here we come!

Om ungefär 12 timmar beger vi oss mot flygplatsen i Västerås för att sedan sätta oss på ett plan till London. Detta kommer bli kanon! Fan vad jag längtar tills vi är framme i London. Underbart!

Emilias 14 årsdag.

Idag fyller min syster 14 år. Grattis! Och imorgon åker hon, jag och Ida till London. Vid den här tiden imorgon sitter vi på planet på väg dit :) Ska bli hur kul som helst att åka med tjejerna! Vi kommer nog få det riktigt bra. Vi ska bo hos nunnor, får väl se hur bra det går med tanke på hur vi allihopa svär. Men det går säkert kanon! Snart ska vi äta middag och senare blir det födelsedagsfika för Emilia. <3

Mormors dag.

Idag skulle vår älskade mormor ha fyllt 70 år. Snart är det 5 år sen du lämnade oss och ännu har inte saknade avtagit ett dugg. Det känns fortfarande som att du ska vara hemma hos dig och morfar när man kommer dit, men inte. Jag kommer aldrig glömma dig och jag kommer aldrig sluta älska dig. Hoppas du har det bra där du är och att du och Gert har hittat varandra så ni får lite sällskap. <3

another part of me.

ny bloggdesign. urnöjd!

idag va jag duktig och klev upp halv sju och följde med mamma till hennes jobb. vi tränade och hade allmänt trevligt, innan jag åkte hem igen. nu är jag helt slut och funderar starkt på att lägga mig och läsa en bra bok!

smooth criminal

"So They Came Into The Outway
It Was Sunday-What A Black Day
Mouth To Mouth Resus-Citation
Sounding Heartbeats-Intimidations"

London, baby!

På söndag åker jag med min syster och en klasskompis till henne till London. Jag åker med som deras "ledare". Syftet med resan är att Emilia och Ida ska lära sig att förstå och prata mer engelska. Vi kommer bl.a. åka London eye, vilket ju nästan är ett måste när man är i London. Annars vill tjejerna helst bara shoppa, inte mig emot! Ser verkligen fram emot resan.

101108

Mitt andra inlägg på EN dag! Nu jäklar. Har precis suttit och läst en massa i svenskan.. Blä. Nu blir det till att laga lite mat snart och ikväll blir det Entourage!

Vilken färg har själen, älskling?

Jag vet, jag är kass på att uppdatera i bloggen. Får fan ta mig kragen och se till att uppdatera lite oftare.
Har precis kommit in efter en långpromenad med Tico. Riktigt skönt i detta underbara väder! Tror Tico tyckte det var skönt att gå en lite längre runda än vad han brukar göra.
På söndag åker jag, min syster och hennes klasskompis till London. Jag längtar!

RSS 2.0