Sandra -

19 november 2009

Hur finner man modet och styrkan att fortsätta kämpa?

17 november 2009

Hur ska jag kunna fortsätta kämpa och försöka ta mig upp när jag inte längre hittar motivation? Hur ska jag kunna kämpa när det enda jag vill är att ge upp? Det finns inte en människa i världen som kan öppna munnen och få allting att låta rätt och perfekt, det går inte. Man gör misstag, men hur länge ska man behöva straffas för dom? Kommer det aldrig någonsin räcka med en ursäkt? Om inte, är det då värt att ens försöka hålla kontakten? Vara vänner? Umgås? Jag vet vad jag vill, men vet inte hur länge jag orkar stå emot. Det finns 7 stycken som jag aldrig, ALDRIG, i hela mitt liv vill förlora. Jag hoppas ni vet vilka ni är. Det är ni som lyser upp min trista, gråa vardag. Det är ni som får mig att kämpa lite extra. Det är ni, och inga andra, som betyder livet. Jag älskar er, A, A, J, C, M, G och E! Ni finns inom mig.

11 november 2009

Igår var jag in till Uppsala för att först följa med min älskade till sjukhuset, vilket gick kanon bra! Sedan var det dags för mig och mamma och åka och bli lite fina, det var alltså dags att putsa och lägga på lite nytt på naglarna så nu är naglarna kanon fräscha! Monika sa igår att jag inte behöver kommer och fixa naglarna lika ofta som mamma, då mina naglar ser mycket bättre ut än mammas. Det känns skönt, tjänar man in lite pengar! :)

På fredag fyller min älskade syster hela 13 år! Tänk vad tiden går fort, nästan läskigt fort... Och imorgon skulle min mormor ha fyllt 69 år. Vi saknar dig, mormor. ♥

Mitt liv flyter på riktigt bra just nu, vilket jag är otroligt tacksam för. Det är så skönt att ha släppt alla krav och allt som har legat och tryckt inne i bröstet. Nu känner jag mig lugn och det är tack vare min älskade familj och underbara pojkvän. Ni ska veta att jag älskar er!

Mamma, Syster och Bror


RSS 2.0